TIL DE JEG VIL TAKKE

01.04.2019

Tusen takk
Det er mange som fortjener en takk på min vei til å elske meg selv igjen. Her blir ord fattige. Jeg kunne ikke gjort dette uten noen av dere. Tusen takk for at dere alltid har hatt troen, og aldri gitt meg opp uansett hvor mørkt ting har sett ut. Tusen takk for at dere har holdt ut, vært der dag og natt, snakket med meg, latt meg skrike og gråte, latt meg være meg selv. Tusen takk til Camilla, verdens beste mamma. Når det kommer til deg så blir jeg ydmyk. Du er virkelig unik. Uten deg hadde jeg ikke levd i dag. Du har virkelig vist meg hva ubetinget kjærlighet er. Jeg er så takknemlig hver dag for at jeg fikk akkurat deg som min mamma. Pappa, du fortjener kanskje den største takken av alle. Den jobben du har gjort de siste årene er beundringsverdig. Du har blitt en ny mann, og jeg er så uendelig stolt av deg. Uten dine feiltrinn hadde jeg kanskje gitt opp. På en eller annen måte ga det meg motivasjon til å fortsette å kjempe for rettferdigheten. Klemmene dine er varmere enn noen gang, og sårbarheten din er ikke lenger et kryssord som aldri går opp. Jeg har tilgitt deg, jeg stoler på deg og jeg elsker deg.

Tore, du er en fantastisk kjæreste, samboer og pappa. Tusen takk for at du har holdt ut med meg i disse årene uansett hvor mørkt ting har vært. Du har alltid lyttet og aldri dømt meg, eller ønsket å forandre meg. Du har lært deg å kjenne meg, og leser meg som en åpen bok. Takk for at du alltid har troen på meg, heier på meg, og viser at du elsker meg hver eneste dag. Du har lært meg å se positive ting selv der jeg aldri trodde jeg kunne finne noe. Uten deg hadde jeg ikke vært her jeg er i dag. Du er klippen min! Tusen takk til vår kjære datter som er et levende eksempel på at livet mitt var verdt å kjempe for. Uten dere hadde jeg ikke klart å skrive denne boken.

.Jeg ønsker også å takke både Ranveig, psykoterapeut ved Valmuen og Camilla Hunn, advokatfullmektig og bistandsadvokat for at dere alltid har hatt troen på meg, ikke gitt opp, talt min sak og vært store og sentrale brikker for at jeg har kommet meg hit jeg er i dag. Sist men ikke minst en stor takk til Svava Thorhallsdottir og Sagaforlag for at dere lot min drøm bli virkelighet. Uten dere så hadde ikke forbannelsen og min terapi kommet på trykk. Endelig får jeg delt min historie. Tusen, tusen takk!