Foto: Alice Beate Holm
Foto: Alice Beate Holm

Kontakt

ØNSKER DU Å KONTAKTE FORBANNELSEN, ELLER JANNICKE?

  • Facebook: Forbannelsen - som fikk meg til å elske meg selv igjen
  • Instagram: jannickebek
  • E-post: jannicke@forbannelsen.no 


Forbannelsen er først og fremst en bok om selvopplevd incest overgrep. Forbannelsen bryter stillheten som ligger over den nakne sannheten om hvor jævlig livet faktisk kan være. Jeg hatet verden og var min verste fiende. Jeg ønsker å hjelpe andre som har vært utsatt for incest og voldtekt. Jeg ønsker å hjelpe deg som har vært utsatt for traumatiske hendelser og psykiske lidelser av ulike årsaker. Jeg ønsker å fortelle deg at du er ikke alene. Alle kan hate, være sinte og lei. Livet har ikke alltid en mening. 

Forbannelsen er mer enn bare en bok. Den viser at overgrepsutsatte er normale i en unormalsituasjon. Den tar for seg mine reaksjoner og handlinger etter incest overgrep, viser og opplyser. Forbannelsen er min vei fra et sant helvete til det livet jeg lever i dag. Jeg har ikke fasiten, men jeg kan bidra med min sannhet, og mine opplevelser. Jeg håper at min historie kan være en inspirasjon og motivasjon for andre. Jeg ønsker at dere ikke skal miste håpet - fordi håpet var det som reddet meg. Jeg har alltid tenkt at jeg går mot et mål som er håpet om å en dag bli kapteinen i mitt eget liv, og håpet om å en dag elske meg selv betingelsesløst. Jeg ønsker at alle skal føle seg sett, hørt, tatt på alvor og at de ikke skal føle seg alene. 

Forbannelsen og jeg ønsker å fortsette ærligheten og rettferdigheten vi startet på. Etter enormt engasjement fra publikum ble jeg motivert og inspirert til å ta Forbannelsen et steg videre. Seksuelle overgrep er et stort samfunnsproblem! Jeg vil spre informasjon, opplyse, holde foredrag, og skape engasjement rundt temaet.