Tilbakemeldinger

VIL DU GI MEG EN TILBAKEMELDING ELLER ANBEFALING? SEND MEG EN MAIL: jannicke@forbannelsen.no 

Jente født i 98

Det er fantastisk det du gjør med å stå opp og gi alle som har opplevd slike grusomheter en stemme. Jeg har selv opplevd incest, og å følge deg har hjulpet så utrolig mye. Du er en så inspirerende person! Alle dagene jeg lå hjemme paralysert i sengen hjalp det så mye å følge deg og din reise. Når jeg leste alt du hat gått gjennom, så følte jeg meg ikke alene om de følelsene. Og du skal vite at du hjelper meg så utrolig mye i hverdagen. Tusen takk for at du er du!

Jente født i 96

Er veldig takknemlig for at du står frem på den måten og setter lys på et sjukt tabubelagt tema. Etter å ha lest det du har skrevet ble jeg veldig inspirert. Du er en jernkvinne! Vit det. Du satte mange tankeprosesser igang for meg - så nå skal jeg virkelig ta tak. Jeg kjenner meg så sykt igjen i det du skriver. At man havner i sin egen forbannelse, og at demonene følger deg hvor enn du går. ''Ta deg selv på alvor'' er så fint sagt. Det er så utrolig viktig å vite at noen har klart det. Det gir et ganske stort lyst i en litt for mørk tunnel. Du skal være stolt av deg selv. Du har tatt en kamp få klarer å stå i, og oppå det hele strekker du en hånd til de rundt deg. Du er en løvetann, Jannicke. Jeg er veldig glad for at jeg turte å ta kontakt med deg. Tusen takk for alle gode råd og fine samtaler. Tror alle burde snakke med noen som kan kjenne seg igjen i situasjonen. Det føles veldig deilig å ikke stå i det alene!

Kvinne

TAKK, Jannicke, for at du ikke gjemmer deg, men er så tydelig på hvor ansvaret skal plasseres. Verden trenger sånne som deg! Intelligensen, skjønnheten og varmen har du kanskje arvet, klokheten og modigheten har du gitt deg selv. Men, alt gir du oss! Og igjen verden trenger deg! Takk for at du står i første rekke.

Kvinne 49 år

Du skrev at håpet var det som reddet deg. Takk for at du deler din historie og gir håpet videre til andre ved å stå frem med et ansikt, en stemme et tema man ikke snakker så høyt om. Takk! 

Gutt født i 94

Heier på deg, Jannicke! Den første boken jeg kjøper skal være din, som også vil være den første boken jeg noen gang har lest. Du inspirerer mange som har det vanskelig! Og det du gjør betyr mye for andre. Alltid visst at du er ei jente med egne og sterke meninger, men du overgår deg selv nå! Keep it going.

Kvinne født i 88

Det er et utrolig viktig tema du tar opp. Heier på deg, og følger deg mer enn gjerne videre! At du har kommet deg gjennom den utrolig tøffe tiden du har hatt og kommet så sterk ut av det. Og ikke minst at du kjemper den kampen du gjør, og belyser det slik at alle får se. At du står opp mot systemet og ikke minst de som gjør slike forferdelige ting mot andre mennesker. Dette trenger å komme ut i media. Du gjør en vanvittig viktig jobb. Du er rå! Det er hvertfall sånn jeg husker deg. Ett råskinn! Ei skikkelig tøff jente. Men ei av de med mest omsorg for andre. Du skilte deg ut. Og jeg må si at du var og er sikkert enda lett å bli glad i. Jeg har alltid tenkt om deg at ho kommer til å bli vanvittig dyktig i alt ho bestemmer seg for. Jeg bestilte boka di med en gang!

Kvinne - Lærer

Det er utrolig tøft og sterkt av deg å fortelle historien din. Tusen takk for at du gjør denne viktige jobben for alle de barn og unge der ute som bærer på den samme hemmeligheten, samt de som til daglig arbeider med barn. Forbannelsen ga meg svar på mange av de spørsmålene jeg har som lærer!

Kvinne i Sverige

Jag har läst till sidan 60 och har så många känslor i kroppen! Sorg framförallt för dig man även din familj, rädsla för mina egna barn. Känns som om jag klivit in och inkräktar på ditt privatliv samtidigt som jag blir oerhört imponerad över att du skrivit så personligt. Glädje över att du blivit den du är och att du orkat ta dig igenom. Fantastiskt att du vill dela med dig för att hjälpa andra. Nu ska jag fortsätta läsa...

Jente født i 98

Har akkurat lest ferdig boken din og jeg var bare nødt til å sende deg en melding. Har egentlig ikke ord for hva jeg skal skrive.. En grusom historie, men du har vært ekstremt sterk. Tusen takk for at du deler noe som er så ekstremt sårbart, men også så utrolig viktig å sette fokus på! En utrolig viktig og bra bok.

Kvinne

Jeg sitter med tårer etter å ha lest boka di. Det gjør meg så vondt å lese, kjenner jeg har vondt i magen over alle inntrykk boka gir. Ingen skulle opplevd det du har gjort, likevel kjenner jeg mange som har opplevd det samme. Jeg har anbefalt boka de til mange. Datteren min skal også få lese den. Du er tøff og jeg er så glad for at du deler! Det betyr mye!

Kvinne født i 58

Kjære vakre Jannicke; Tårene rant i strie strømmer! Dette er det sterkeste jeg noensinne har lest! Som voldtektsoffer selv, så kjenner jeg igjen mye av det du skriver. For ei lita jente som må vokse opp med slikt, må være verre en noen kan forestille seg. Du må være det sterkeste mennesket jeg vet om. Det knyter seg i magen når jeg tenker på hva en skjør og nydelig jente måtte gjennomgå! Dette var en «pageturner», men utrolig vond å lese! Stå på lille du; kos deg med det lille barnet ditt, og den flotte mannen din. Måtte du få et flott liv nå, for det fortjener du virkelig!! Takk for boka, den blir nok lest flere ganger!

Jente født i 96

Leste ferdig boken din på to dager! Utrolig bra og sterk bok. Jeg er sikker på at den kan hjelpe flere i samme situasjon. Kan ikke tro alt du har vært gjennom, og alt du har klart. Boka er så naken og ærlig som overhode går an. Som jeg har sagt før: Du er rå!

Kvinne

Boken din er så ærlig og fantastisk. Den har gitt meg utrolig mye. Det er helt vanvittig å lese om hvordan du har gått gjennom de samme fasene som meg selv, med trening, rusmisbruk, osv. Det er skummelt hvordan du beskriver følelser, det er som om jeg skulle sakt det selv eller at du har hentet det fra min egen dagbok som jeg selv skrev i ung alder. I likhet med deg ble skriving redningen. Jeg har følt på ensomheten store deler av livet og på en måte aldri følt meg sett eller forstått. Men med å lese boken din så tror jeg at jeg for første gang i livet følte på å bli sett, forstått og en tilhørighet. Og det utenat noen i det hele tatt var i rommet. Og det sier mye om hvor kraftfull boken din er. Endelig føler jeg og forstår at det som skjedde meg ikke er oppdiktet og ikke er min feil. Tusen, tusen takk, Jannicke